Over ons

Wie zijn wij?

Protec Supply is een importeur en leverancier van beschermingsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit voor zowel de zorg als zorggerelateerde instellingen alsook de industriële markt. Wij bieden oplossingen voor de zakelijke markt voor de gezondheid van hun klanten en personeel, waarbij kwaliteit en daarmee effectieve bescherming, centraal staat.

Protec Supply maakt onderdeel uit van de Shenzhen Group en fungeert als een verlengstuk van Shenzhen Agency B.V. in de vorm van een webshop. Terwijl het moederbedrijf Shenzhen Agency dienst doet in de vorm van een inkoopagent om voor de klant te bemiddelen voor producten vanuit China, is de webshop Protec Supply opgericht met een magazijn in Nederland om de Europese markt sneller te kunnen voorzien van (medische) beschermingsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit.

Gezien de urgentie vanwege de uitbraak van het virus hebben we namelijk gemerkt dat men niet de luxe had/heeft om te wachten op de producten vanuit China, welke een levertijd kan hebben van 7 tot 30 dagen, en daarom op zoek was naar aanwezige voorraad in Europa. Zoals verwacht zijn er veel exporteurs in China en importeurs in Europa actief geweest om zo snel mogelijk Europese Unie te voorzien van beschermingsmiddelen. Echter wat de vele vergaten was de wet- en regelgeving en de Europese kwaliteitsnormen. Plat gezegd: er is veel troep op de markt voor zowel medische als niet-medsiche producten.

Dat is dan ook de directe aanleiding geweest voor ons om producten in de markt te brengen die daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de veilig- en gezondheid van mensen in plaats van schijnveiligheid te creëeren.

Om enerzijds een zo goed mogelijk prijs te kunnen bieden en anderzijds zo optimaal mogelijke service te kunnen verlenen aan onze klanten werken we per product met een minimum- en maximum aantal besteleenheden.

Voordelige prijzen

Alhoewel de marktprijzen (zowel in China als in Europa) vanwege de schaarste ontzettend hoog zijn, trachten wij onze producten voor een zo fair mogelijk prijs aan te bieden. Sterker nog, vanuit Shenzhen Agency kunnen wij voor onze klanten in China bemiddelen voor de fabrieksprijzen + een zeer lage commissie (denk aan 1% bemiddelingsfee). Vanuit Protec Supply zijn we logischerwijs genoodzaakt om een hoger prijs te vragen gezien de transportkosten, doorlooptijd en magazijnkosten etc. Desondanks omdat wij direct vanuit de bron kopen kunnen wij deze lagere prijzen doorberekenen naar onze klanten en maken we geen misbruik van de ongewenste omstandigheden. Wij zullen nooit garanderen dat we de goedkoopste zijn, daar de markt overrompeld is van tig verschillende kwaliteiten. Onze klanten kunnen in ieder geval er zeker van zijn dat we de hoogst mogelijke kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs aanbieden.

Europese kwaliteitsstandaarden

In de afgelopen periode zijn er in Europa héél véél aanbieders uit de grond geschoten die zogenaamd gecertificeerde producten aanbieden. Als het in Europa al zo is, moet u eens nagaan hoe dat zit in China! Dus heel gek vinden wij dat niet wat er nu in Europa gaande is. Ter verduidelijking van de kwaliteitsverschillen: je hebt maskers en je hebt maskers. Normaliter is vaak de prijs een indicator voor de kwaliteit van een product en nu is dat des te meer het geval. Dankzij onze ervaring opgebouwd met Shenzhen Agency zijn wij in ieder geval in staat om goede producten te onderscheiden van de minder goede, waardoor u verzekerd bent van de hoogwaardige kwaliteit van de producten in onze webshop.

Snelle levering

Om de zakelijke markt in Europa sneller te kunnen voorzien van beschermingsmiddelen hebben we naast onze bestaande klantenservice in Nederland ook een magazijn opgezet. Vanuit onze magazijn kunnen we de zendingen versturen met verschillende koeriers zoals DHL, DPD, PostNL en UPS met Track en Trace. Indien u vóór 17 uur uw bestelling plaatst dan zullen we de bestelling dezelfde dag nog versturen. Doorgaans bedraagt de levertijd 1 dag binnen Nederland en België en 2 tot 5 dagen naar rest van Europa.

Betaalgemak

Om onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken bieden we zoveel mogelijk betalingsmogelijkheden waaronder ook die van Klarna en Afterpay. Met Afterpay is dat mogelijk tot een bedrag van €1.000,- en met Klarna is meer mogelijk, maar wel als individu in plaats van als bedrijf. Zo kunnen klanten die in (financiële) moeilijkere omstandigheden bevinden of al vertrouwd zijn met Klarna en Afterpay hun betaling achteraf (in termijnen) doen.

X

Your Shopping cart

Close