Retournering

Heeft u een product van ons gekregen die niet voldoet aan u verwachtingen om wat voor reden dan ook, dan kunt u deze gratis retourneren door de stappen te doorlopen in deze link. Meer informatie over retournering leest u hieronder.

1. Retourneren

Onder retourneren verstaat Mediq Supply dat je een besteld artikel wilt terugsturen en waar je geen vervangende artikel voor terug wilt hebben.

2. Ruilen

Onder ruilen verstaat Mediq Supply dat je een besteld artikel wilt terugsturen en dat deze omgeruild moet worden voor een ander artikel.

3. Klachten

Indien u een klacht heeft kunt u op verschillende manieren met ons contact opnemen. Voor klachtenafhandeling kunt u contact opnemen met de klantenservice.

4. Zichttermijn

Het aanmelden van een ruil- of retouropdracht is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Je hebt daarna 14 dagen de tijd om de zending retour te sturen. Mediq Supply hanteert de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum, tenzij de bestelling bij een niet door jouw aangewezen derde is afgeleverd.

Wanneer je de hele order terugstuurt (met of zonder reden) zullen we je het hele orderbedrag terugstorten, incl. de verzendkosten (niet de kosten die jij maakt om het terug te sturen aan ons), op het rekeningnummer wat bij ons bekend is.

5. Aanmelden van artikelen

Het aanmelden van artikelen die u wilt retourneren of ruilen kunt u doen via deze link. retourpakket wordt enkel volledig vergoed als deze ongebruikt is en in de originele verpakking wordt geretourneerd. Bevat het retour gestuurde product gebruikssporen of is het niet in de originele verpakking retour gestuurd, dan wordt mogelijk slechts een deel vergoed.

6. Ruilen

  1. Je kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn op onze webshop mediqsupply.nl.
  2. Nadat je bestelling is bezorgd, heb je 14 dagen de tijd om een retour aan te melden. Hierna heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Na deze periode is de aankoop definitief.
  3. Het artikel dient onbeschadigd en ongebruikt geretourneerd te worden. Bij beschadiging kunnen kosten in rekening gebracht worden. Ook moet het artikel met aangehecht artikelkaartje en een originele verpakking teruggestuurd worden.
  4. De risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de koper.

7. Retourneren van hygiënische producten

Enkele producten die wij aanbieden kunnen om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet worden geopend worden teruggezonden. Deze producten worden geleverd met een gesloten verpakking, als deze verpakking geopend is kunnen wij deze producten niet meer accepteren.

Producten die onder deze uitzondering vallen zijn:

  • Mondkapjes en gelaatsbeschermers
  • Handschoenen

8. Voldoet jou retourzending niet aan de bovenstaande condities?

Retourzendingen, die buiten de retourtermijn aangeboden worden, worden niet geaccepteerd. Deze worden op kosten van Mediq Supply aan jou geretourneerd.

Voorzie je een situatie waarin problemen kunnen ontstaan? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice.

9. Ontvangst bij Mediq Supply

Nadat wij je bestelling retour hebben ontvangen, ontvang je hier per e-mail een bevestiging van. Voor de terugbetaling wordt gebruik gemaakt van dezelfde betaalmethode als waarmee je de aankoop hebt voldaan, tenzij anders afgesproken.

10. Andere vragen?

Heb je nog andere vragen die niet specifiek beantwoord zijn? Neem dan contact op via onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

X

Your Shopping cart

Close